• Компанія
  • Продукція
    • Сир / сирна маса
    • Масло солодковершкове
    • Продукція з незбираного молока
    • Спред вершковий / суміші, пасти
    • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
    • Продукт молоковмісний згущений
    • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
057 / 700-96-75

uaruen
  • Компанія
  • Продукція
    • Сир / сирна маса
    • Масло солодковершкове
    • Продукція з незбираного молока
    • Спред вершковий / суміші, пасти
    • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
    • Продукт молоковмісний згущений
    • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
uaruen
057 / 700-96-75
ГоловнаПродукціяCир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений Сир плавлений пастоподібний / ковбасний / продукт молоковмісний сирний плавлений

Сир плавлений пастоподібний / ковбасний / продукт молоковмісний сирний плавлений

Сир плавлений пастоподібний

Сир плавлений пастоподібний "Янтар" 60% жиру, ТМ "Український" 90г / 2,16 кг

Сир плавлений пастоподібний 60% жиру, ТМ

Сир плавлений пастоподібний 60% жиру, ТМ "Святковий" 250г

Сир плавлений ковбасний копчений  40% ТМ Милкер

Сир плавлений ковбасний копчений 40% ТМ Милкер 0,3-0,5г / 3-5 кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений пастоподібний

Продукт молоковмісний сирний плавлений пастоподібний "Янтар" 60% жиру в сухій речовині, ТМ "Богодухівський молзавод" 90 гр / 2,16 кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний з грибами 30% жиру, ТМ

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний з грибами 30% жиру, ТМ "Богодухівський молзавод" 350г / 4,2кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний з шинкою 30% жиру, ТМ

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний з шинкою 30% жиру, ТМ "Богодухівський молзавод" 350г / 4,2кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний "Мисливський" 30% жиру, ТМ "Богодухівський молзавод" 350г / 4,2кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний "Харківський" копчений 50% жиру, ТМ "Вот Так" 0,5-1 кг / 5-10 кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний "Харківський" копчений 50% жиру, ТМ "Вот Так" 340 гр / 3,4 кг ; 0,3-0,4 кг / 6-8 кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний "Янтарний" 40% жиру, ТМ "Богодухівський молзавод" 350г / 4,2кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений "Янтарний" 40% жиру 0,3-0,4 кг/ 3-4 кг/ 6-8 кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений

Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений "Янтарний" 40% жиру от 0,6кг до 0,8кг / от 6-8 кг

Продукт молоковмісний сирний плавлений пастоподібний

Продукт молоковмісний сирний плавлений пастоподібний "Янтар" 60% жиру 3 кг

Ковбасний сир

Плавлений ковбасний сир - це продукт харчування, який виготовляють шляхом температурної обробки сичужних видів сирів. Сирна маса піддається обробці при 95С. такий спосіб виробництва сирів був винайдений в Швейцарії Вальтером Гербером. Перший плавлений сир був випущений в 1950 році Джеймсом Крафтом, який створив компанію «Kraft Foods». До теперішнього моменту «Kraft Foods» випускає плавлений сир під маркою Kraft.

Ковбасний сир вважається різновидом плавлених сирів. Цей вид продукту відрізняється своїм зовнішнім виглядом, а також смаковими і споживчими характеристиками. Плавлений ковбасний сир виготовляють шляхом переплавки при температурі в 95С сичужних сортів сиру з останньої формуванням продукту у вигляді ковбаси. Свою оригінальну форму ковбасний сир отримує в процесі розфасовки сирної маси за допомогою спеціальної кулінарної шприца в упаковку з целофану та інших полімерів.

Плавлений ковбасний сир відрізняється не тільки своєю консистенцією, а й смаком. Ковбасний сир каптять в спеціальних коптильних камерах за допомогою диму близько трьох годин. В результаті такої обробки виробники продуктів харчування отримують копчений плавлений ковбасний сир. Однак, не всі сучасні виробники продуктів харчування сумлінно підходять до дотримання вимог, що пред'являються до процесу виготовлення ковбасних сирів.

Тому в складі деяких різновидів плавлених ковбасних сирів міститься харчова добавка або хімічний "рідкий дим", який надає сиру відмітний смак і аромат. Можливо зміст в хімічному складі продукту синтетичного "рідкого диму" можна вважати прикладом шкоди ковбасного сиру для людського організму.

Варто відзначити, що рівень калорійності ковбасного сиру знаходиться на середньому рівні, якщо порівнювати з іншими видами сиру. Як правило, середній рівень калорійності ковбасного сиру становить 275 ккал, які містяться в 100 грамах продукту харчування.

Користь ковбасного сиру

Користь ковбасного сиру, втім як і у випадку з іншими видами продукту, криється в хімічному складі. Оскільки плавлений ковбасний сир виробляють при високих температурах склад продукту програє іншим сирам в кількості корисних сполук природного походження. Однак, користь ковбасного сиру виражається в великому вмісті вітамінів групи А, а також фолієвої кислоти, фосфору, кальцію і калію.

Меню
  • Компанія
  • Продукція
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
Продукція
  • Сир / сирна маса
  • Масло солодковершкове
  • Продукція з незбираного молока
  • Спред вершковий / суміші, пасти
  • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
  • Продукт молоковмісний згущений
  • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
Контакти
м.Харків, вул.Шевченка, 60
057 / 700-96-75
057 / 700-96-76
© Богодухівський молзавод, 2012 — 2021
Разработка сайта - seozavr.com
Написать нам

Спасибо
Скоро с Вами свяжутся