Сир плавлений ковбасний копчений  40% ТМ Милкер
Сир плавлений ковбасний копчений 40% ТМ Милкер
Упаковка Штрих-код Вага
в/у 94820141401912 0,3-0,5 кг
Картонний ящик містить 10 шт 94820141401929 3-5 кг

Умови зберігання:

75 діб приt від -4ºС до 0ºС

60 діб при t від 0ºС до +8ºС

Сир плавлений ковбасний копчений 40% ТМ Милкер ТУ У 14275901.020-97

Плавлений ковбасний сир виготовляють шляхом переплавки сичужних сортів сиру при температурі в 95С  з останнім формуванням продукту на унікальному обладнанні у вигляді ковбаси. Ковбасний сир прокопчують в спеціальних коптильних камерах за допомогою диму з тріски вільхи, вишні та ін. порід, близько трьох годин. Користь ковбасного сиру, зберігається в хімічному складі. Оскільки плавлений ковбасний сир виробляють при високих температурах, склад продукту програє іншим сирам в кількості корисних сполук природного походження. Однак, користь ковбасного сиру виражається в великому вмісті вітамінів групи А, а також фолієвої кислоти, фосфору, кальцію і калію. Використовуємо при натуральному копченні дрова: дуба, вільхи, плодових дерев. Важливо відзначити, що при натуральному копченні продукт зберігається довше не втрачаючи своїх смакових якостей і аромату.

Випускається в плівці під вакуумом, що дозволяє зберегти споживчі властивості продукції, оберігає сир від усушки, поліпшується зовнішній вигляд і санітарні умови доставки товару до кінцевого споживача. Така упаковка відповідає високому європейському рівню упаковки харчових продуктів.