
Упаковка | Штрих-код | Вага |
---|---|---|
в/у | 94820141401912 | 0,3-0,5 кг |
Картонний ящик містить 10 шт | 94820141401929 | 3-5 кг |
Умови зберігання:
75 діб приt від -4ºС до 0ºС
60 діб при t від 0ºС до +8ºС
Плавлений ковбасний сир виготовляють шляхом переплавки сичужних сортів сиру при температурі в 95С з останнім формуванням продукту на унікальному обладнанні у вигляді ковбаси. Ковбасний сир прокопчують в спеціальних коптильних камерах за допомогою диму з тріски вільхи, вишні та ін. порід, близько трьох годин. Користь ковбасного сиру, зберігається в хімічному складі. Оскільки плавлений ковбасний сир виробляють при високих температурах, склад продукту програє іншим сирам в кількості корисних сполук природного походження. Однак, користь ковбасного сиру виражається в великому вмісті вітамінів групи А, а також фолієвої кислоти, фосфору, кальцію і калію. Використовуємо при натуральному копченні дрова: дуба, вільхи, плодових дерев. Важливо відзначити, що при натуральному копченні продукт зберігається довше не втрачаючи своїх смакових якостей і аромату.
Випускається в плівці під вакуумом, що дозволяє зберегти споживчі властивості продукції, оберігає сир від усушки, поліпшується зовнішній вигляд і санітарні умови доставки товару до кінцевого споживача. Така упаковка відповідає високому європейському рівню упаковки харчових продуктів.