Сир твердий
Сир твердий "Російський класичний" 50% жиру ТМ "Красноградский"
Упаковка Штрих-код Вага
Пакет полімерний запаяний 94820141401653 від 0,6 кг до 12,0 кг
Картонний ящик містить 2 циліндри сиру 94820141401677 від 12,0 кг до 17,0 кг

Умови зберігання:

6 місяців при температурі від - 4˚С до 0˚С і вологості 85-90% або при температурі від 0˚С до 6˚С і вологості 85-90%

Сир твердий "Російський класичний" 50% жиру в сухій речовині, ТМ "Красноградский" ТУ У 15.5-24934992-005:2005

Напівтвердий сичужний сир, що виробляється з коров'ячого молока.

Початковою сировиною при його приготуванні є пастеризоване молоко. Саме до молока коров'ячого в процесі виготовлення додається згортаючий сичужний фермент та закваска молочнокислих бактерій. В результаті готовий сир «Російський» відрізняється жовтим кольором, має виражений сирний смак, традиційний, трохи кислуватий, а на зрізі можна побачити мереживо з дрібних вічок неправильної, незграбної форми, рівномірно розташованих по всій масі.