Отже ще один легкий рецепт, для тих хто любить смажені кабачки, але йому не можна)) Почнемо, беремо кабачок і ріжемо його на тоненькі кружальця, кожен солимо перчимо до смаку і обсмажуємо до легкої скоринки. Прям легкої, легкої). Готуємо сметану. Беремо сметану і 1: 1 змішуємо з водою, додати часничку (попередньо видавивши його з Часничниці), сіль, перець за смаком. Викладаємо в глибоку сковороду все смажені кабачки і заливаємо сметаною сумішшю. можна щоб зметана суміш не закривала повністю кабачки. Тушкуємо під закритою кришкою, хвилин 10-15. Всім смачного :)
Запіканка з картоплі зі сметаною і вареними яйцями
ІНГРЕДІЄНТИ
6 картоплин
8 яєць
пряна сіль за смаком
200 г маргарину
400 г сметани
Спосіб приготування
Підготовка: 40хв> Приготування: 30хв> Загальний час: 1ч10мін
1. Розігрійте духовку до 180 С.
2. Закип'ятіть воду в каструлі, підсолити, відваріть картоплю в мундирі - хвилин 15-20, поки не буде легко протикати виделкою. Остудіть і очистіть. Наріжте скибочками (кружечками).
3. Яйця відварити як зазвичай або спробуйте за цим способом: Складіть яйця в каструльку, доведіть до кипіння, потім вимкніть і зніміть з вогню. Закрийте кришкою і дайте постояти 10-12 хвилин у гарячій воді. Остудіть, очистіть від шкаралупи і наріжте скибочками.
4. У форму для запікання викладіть шарами картоплю і яйця, посипаючи за смаком сіллю. Повторіть шари, закінчите картоплею.
5. У невеликій каструльці розтопіть маргарин зі сметаною. Перемішайте і полийте запіканку у формі. Зверху знову присипте сіллю.