• Компанія
  • Продукція
    • Сир / сирна маса
    • Масло солодковершкове
    • Продукція з незбираного молока
    • Спред вершковий / суміші, пасти
    • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
    • Продукт молоковмісний згущений
    • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
057 / 700-96-75

uaruen
  • Компанія
  • Продукція
    • Сир / сирна маса
    • Масло солодковершкове
    • Продукція з незбираного молока
    • Спред вершковий / суміші, пасти
    • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
    • Продукт молоковмісний згущений
    • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
uaruen
057 / 700-96-75
ГоловнаРецепти Кабачки в сметані

Кабачки в сметані

ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ

Кабачки 1 шт.

Сіль за смаком

Рослинна олія за смаком

Часник за смаком

Сметана на смак

Вода за смаком

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Отже ще один легкий рецепт, для тих хто любить смажені кабачки, але йому не можна)) Почнемо, беремо кабачок і ріжемо його на тоненькі кружальця, кожен солимо перчимо до смаку і обсмажуємо до легкої скоринки. Прям легкої, легкої).
Готуємо сметану. Беремо сметану і 1: 1 змішуємо з водою, додати часничку (попередньо видавивши його з Часничниці), сіль, перець за смаком. Викладаємо в глибоку сковороду все смажені кабачки і заливаємо сметаною сумішшю. можна щоб зметана суміш не закривала повністю кабачки.
Тушкуємо під закритою кришкою, хвилин 10-15.
Всім смачного :)

 

Запіканка з картоплі зі сметаною і вареними яйцями

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 6 картоплин
  • 8 яєць
  • пряна сіль за смаком
  • 200 г маргарину
  • 400 г сметани

Спосіб приготування

Підготовка: 40хв> Приготування: 30хв> Загальний час: 1ч10мін

1. Розігрійте духовку до 180 С.

2. Закип'ятіть воду в каструлі, підсолити, відваріть картоплю в мундирі - хвилин 15-20, поки не буде легко протикати виделкою. Остудіть і очистіть. Наріжте скибочками (кружечками).

3. Яйця відварити як зазвичай або спробуйте за цим способом: Складіть яйця в каструльку, доведіть до кипіння, потім вимкніть і зніміть з вогню. Закрийте кришкою і дайте постояти 10-12 хвилин у гарячій воді. Остудіть, очистіть від шкаралупи і наріжте скибочками.

4. У форму для запікання викладіть шарами картоплю і яйця, посипаючи за смаком сіллю. Повторіть шари, закінчите картоплею.

5. У невеликій каструльці розтопіть маргарин зі сметаною. Перемішайте і полийте запіканку у формі. Зверху знову присипте сіллю.

6. Запікайте при 180 С 30 хвилин.

Смачного!

Меню
  • Компанія
  • Продукція
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
Продукція
  • Сир / сирна маса
  • Масло солодковершкове
  • Продукція з незбираного молока
  • Спред вершковий / суміші, пасти
  • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
  • Продукт молоковмісний згущений
  • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
Контакти
м.Харків, вул.Шевченка, 60
057 / 700-96-75
057 / 700-96-76
© Богодухівський молзавод, 2012 — 2022
Разработка сайта - seozavr.com
Написать нам

Спасибо
Скоро с Вами свяжутся