• Компанія
  • Продукція
    • Сир / сирна маса
    • Масло солодковершкове
    • Продукція з незбираного молока
    • Спред вершковий / суміші, пасти
    • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
    • Продукт молоковмісний згущений
    • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
057 / 700-96-75

uaruen
  • Компанія
  • Продукція
    • Сир / сирна маса
    • Масло солодковершкове
    • Продукція з незбираного молока
    • Спред вершковий / суміші, пасти
    • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
    • Продукт молоковмісний згущений
    • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
uaruen
057 / 700-96-75
ГоловнаРецепти Сирники «До сніданку»

Сирники «До сніданку»

Просто сирники. Хоча не зовсім «просто». Так, вони без будь-якої начинки. Але підійдуть тим, хто не любить яскраво виражений сирний смак - в них більше борошна, ніж зазвичай. Їх легко можна робити вранці. Зазвичай сирники на сніданок, коли поспішаєш на роботу, - це трохи клопітно. Однак знаючи секрет тесту, ви зможете готувати їх не тільки по вихідним, але в будь-який день.

Інгредієнти до рецепту

На 8 штук. Час приготування - 15 хвилин + посмажити вранці.

  • сир - 180 грам
  • сіль - щіпка
  • яйце - 1
  • борошно - 180-200 грам
  • цукор - 2 ст. ложки
  • сода - 0, 5 ч. ложки

Приготування сирників з сиру «До сніданку»

Покладіть сир в миску. Вбийте яйце. Додайте сіль, цукор і соду. Ретельно перемішайте. Додайте борошно, всипаючи по столовій ложці. Тісто має бути не липке і трохи круте, зовсім трохи.

Накривши миску кришкою або плівкою, поставте в холодильник мінімум на 4 години. А краще на ніч.
Візьміть тісто ложкою і надайте йому форму сирників. Обваляйте в борошні. Підсмажте до красивого золотистого кольору. Подавайте відразу.

Поради з приготування сирників з «нічного» тіста

Здогадалися, чому називаються сирники «До сніданку»? Не тільки тому що ви подасте їх вранці, але і тому, що замісили тісто ввечері.

Навіщо залишати тісто на ніч? По-перше, щоб сода повністю прореагувала на сирну кислоту. По-друге, щоб добре з'єдналася з рідиною клейковина борошна. На ранок тісто стане еластичним і м'яким.

Подавати сирники можна традиційно: зі сметаною, медом, варенням, перетертими свіжими ягодами і фруктами. А також присипати корицею, ваніллю, цукровою пудрою.

Меню
  • Компанія
  • Продукція
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
Продукція
  • Сир / сирна маса
  • Масло солодковершкове
  • Продукція з незбираного молока
  • Спред вершковий / суміші, пасти
  • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
  • Продукт молоковмісний згущений
  • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
Контакти
м.Харків, вул.Шевченка, 60
057 / 700-96-75
057 / 700-96-76
© Богодухівський молзавод, 2012 — 2022
Разработка сайта - seozavr.com
Написать нам

Спасибо
Скоро с Вами свяжутся