• Компанія
  • Продукція
    • Сир / сирна маса
    • Масло солодковершкове
    • Продукція з незбираного молока
    • Спред вершковий / суміші, пасти
    • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
    • Продукт молоковмісний згущений
    • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
057 / 700-96-75

uaruen
  • Компанія
  • Продукція
    • Сир / сирна маса
    • Масло солодковершкове
    • Продукція з незбираного молока
    • Спред вершковий / суміші, пасти
    • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
    • Продукт молоковмісний згущений
    • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
uaruen
057 / 700-96-75
ГоловнаРецепти Сирні кульки

Сирні кульки

Інгредієнти: 200 г крабових паличок,
150 г твердого сиру,
3-4 зубчики часнику,
2-3 яйця варених,
1 упаковка сухариків ароматних або домашні дрібні сухарики,
майонез,
сіль.

Потерти яйця і крабові палички на крупній тертці, сир - на дрібній. Перемішати терті яйця і палички, додавши пропущений через прес сир, майонез, перемішати - суміш повинна вийти однорідною. Класти ложкою суміш на долоню, розплющувати в коржик, класти всередину один сухарик і формувати кулька, панірувати кульки в сирі. Перед подачею охолодіть кульки протягом 30-60 хв в холодильнику.

Такі кульки прикрасять святковий стіл, а повсякденне трапезу перетворять на справжнє свято. Це своєрідна варіація салату з крабовими паличками, тільки без кукурудзи - виправити цей «недогляд» можна, поклавши всередину кулька не сухарики, а кукурудзу.

Смачного!

Меню
  • Компанія
  • Продукція
  • Партнери
  • Рецепти
  • Контакти
  • Вакансии
Продукція
  • Сир / сирна маса
  • Масло солодковершкове
  • Продукція з незбираного молока
  • Спред вершковий / суміші, пасти
  • Сир твердий / продукт молоковмісний сирний
  • Продукт молоковмісний згущений
  • Cир плавлений / продукт молоковмісний сирний плавлений
Контакти
м.Харків, вул.Шевченка, 60
057 / 700-96-75
057 / 700-96-76
© Богодухівський молзавод, 2012 — 2021
Разработка сайта - seozavr.com
Написать нам

Спасибо
Скоро с Вами свяжутся