Інгредієнти: 200 г крабових паличок, 150 г твердого сиру, 3-4 зубчики часнику, 2-3 яйця варених, 1 упаковка сухариків ароматних або домашні дрібні сухарики, майонез, сіль.
Потерти яйця і крабові палички на крупній тертці, сир - на дрібній. Перемішати терті яйця і палички, додавши пропущений через прес сир, майонез, перемішати - суміш повинна вийти однорідною. Класти ложкою суміш на долоню, розплющувати в коржик, класти всередину один сухарик і формувати кулька, панірувати кульки в сирі. Перед подачею охолодіть кульки протягом 30-60 хв в холодильнику.
Такі кульки прикрасять святковий стіл, а повсякденне трапезу перетворять на справжнє свято. Це своєрідна варіація салату з крабовими паличками, тільки без кукурудзи - виправити цей «недогляд» можна, поклавши всередину кулька не сухарики, а кукурудзу.