Крок 1. У каструлю вливаємо 3 літри води, ставимо на плиту. Після закипання води - кладемо куряче філе, м'ясо варимо до готовності. Хвилин за 5 до закінчення варіння філе додаємо сіль, перець. Зварене філе дістаємо з каструлі.
Крок 2. Чекаємо закипання бульйону - засипаємо рис, варимо до напівготовності. У цей час цибулю дрібно нарізаємо і натераем морква. Картоплю чистимо, нарізаємо. Відварене м'ясо остигле так само нарізаємо на невеликі шматочки.
Крок 3. Додаємо в каструлю цибулю, моркву, картоплю. Варимо хвилин 5. Додаємо м'ясо, варимо поки овочі не будуть готові.
Крок 4. В кінці варіння акуратно додаємо сир, суп ретельно перемішуємо. Перед подачею суп посипаємо зеленню за смаком.