У миску пристойного розміру слід помістити 1 кг сиру, до нього вилити весь вміст з банки зі згущеним молоком. Вимити стиглий апельсин пристойного розміру, промокнути його рушником і натерти цедру на крупній тертці. Часточки цитруса можна з чистою совістю з'їсти, для торта необхідна лише цедра. Тепер слід додати її в миску і, ретельно перемішуючи продукти, добре розім'яти ложкою сир. Вибравши неглибоку тарілку середнього розміру, необхідно викласти в неї сирну масу. Приминаючи ложкою масу, як би намагаючись її спресувати, слід сформувати на тарілці гірку.
Щоб отримати крем, необхідно збити міксером половину склянки сметани з половиною склянки цукру. Потім викласти крем на вершину гори з сирної маси. Крем рівномірно розтечеться по всій поверхні десерту. Торт з молочних продуктів разу ж слід помістити в холодильник, де за пару годин сметанний крем застигне, зробивши десерт готовим до вживання. КОМЕНТАР ДО РЕЦЕПТУ
Перемішувати продукти треба вручну. Якщо сирна маса вийшла рідка, то можна додати розведений желатин і поставити в холодильник, а після застигання залити кремом. Смачного!